Meet.  Inspire.  Create.

Ontdek & beleef

Show the world the beauty of NYC CONGRESS

Alles onder één dak met oog voor detail

Als je binnenkomt waan je je meteen in New York in het voorjaar. Daar word je toch blij van! Je krijgt de neiging om je telefoon te pakken en foto’s te maken. WOW! Wat is hier veel te zien! Let vooral op alle details. Een gebouw vol beleving! Kijk, voel en ruik. Ontdek en beleef!

Maak gerust selfies en tag ons met #nyccongress #nyccongress-meet-inspire-create. Show the world the beauty van NYC CONGRESS.

It’s like standing in NYC

The experience

Je scant je locker, bergt je spullen op en je avontuur kan beginnen. Haal een lekkere koffie bij BIBI’s COFFEE TO GO of maak je eigen verse theecombinatie bij TEALOVER. Bij de entree en FOOD & SHOPPING AREA tref je mooie zitjes met plek voor formele en informele ontmoetingen. Op de benedenverdieping van NYC CONGRESS vind je het adembenemende BROADWAY THEATRE.

Neem je BIBI's COFFEE TO GO mee en ga heerlijk zitten in de ruime American theaterstoelen. En die zijn BIG! Er is ruimte voor 150 bezoekers. Voor extra sessies kun je terecht in de extra bij te boeken ruimtes zoals meeting room BROOKLYN en meeting room MANHATTAN. Maar vergeet ook niet om naar boven te gaan en het kleine schattige CHINA TOWN te bewonderen of waan je weg tussen de boeken en de boekkunst in THE FLOWER LIBRARY. De ideale plek om prachtige foto's te maken #nyccongres #nyccongress-meet-inspire-create.

The American flavor

Take a break!

You need a break? Neem een extra lange pauze. Er is zoveel te beleven. Geniet van de heerlijke gezonde bagels van BREAD & BUTTERFLY. Loop eens langs de vitrines van GRAB-N-GO, gevuld met heerlijke typische American versnaperingen. Neem de tijd, want alles is een beleving.

Neem een echte American hotdog en misschien is er nog wel popcorn te krijgen. Pak een lekker drankje en geniet…Wil je later op de dag gezellig borrelen? Maak dan gebruik van onze BUBBLES & BITES en laat je verrassen als dit allemaal wordt binnengereden!

Meet. Inspire. Create.

Geïnteresseerd en benieuwd geraakt?

Boek jouw event of feest en krijg de echte New York experience.

Neem contact op

Are you ready for the New York experience?

NYC Congress

Eschpark 7 | 7131 TG, Lichtenvoorde
Gelderland, Nederland